• L'obra «El silenci dels nens» guanya el premi Jaume Aiguader i Miró 2014 28/05/2014

  El silenci dels nens, de Sònia Fuentes, psicooncòloga de l'Institut Català d'Oncologia (ICO) de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, ha estat premiat per L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, amb el premi Jaume Aiguader i Miró 2014, a la Divulgació i Educació sanitàries.

  L'entrega del premi es va fer a la seu de l’Acadèmia el dia 20 de maig a les 19h.

 • S'estrena al canal Super3 la tercera temporada de l'Illa del Far 05/05/2014

  La sèrie que està coproduïda per l’Editorial Claret i Televisió de Catalunya, i il·lustrada per la dibuixant Pilarín Bayés, va iniciar la projecció de la tercera temporada dissabte 3 de maig a les 17:25 h, i està previst que s’emetin 13 capítols de 6 minuts tots els dissabtes i diumenges al Canal Super3.

 • Segueix-nos al Twitter! 13/11/2013

  Podeu conèixer totes les notícies sobre les publicacions de l'Editorial a la nostra pàgina de Twitter  a @EditorialClaret

 • Renovem el nostre butlletí! 02/07/2013

  Ha arribat el moment de reformular el nostre butlletí. Millorem el disseny, i ampliem els continguts!

 • El llibre del papa Francesc «Ment oberta, cor creient» en format ebook 18/04/2013

  «Ment oberta, cor creient» és la primera obra del papa Francesc que edita l'Editorial Claret en català. La trobareu disponible tant en el format convencional, com en ebook.

 • La tercera part del llibre del papa sortirà en català el 18 de desembre 18/12/2012

  Ja ha arribat a les llibreries de Catalunya, i de mig món, l’esperat tercer volum de la trilogia de Joseph Ratzinger, «La infància de Jesús». En català, «Jesús de Natzaret. La infància de Jesús» estarà disponible pels lectors, el dimarts, 18 de desembre.
   

 • El Canal Super 3 estrena la segona temporada de la sèrie «L'Illa del Far» 17/12/2012

  Ja podeu veure la segona temporada de la sèrie de dibuixos animats «L'Illa del Far» que el canal Super 3 va emetre el passat Nadal.

 • Demà es presenta el llibre «Davant l'adversitat, amor i llibertat» 12/12/2012

  Demà a les 19h de la tarda, a la Casa del Llibre de Passeig de Gràcia, el periodista i presentador del programa de Catalunya Ràdio, la nit dels ignorants 2.0, i els coautors del llibre Xavier Melgarejo, i Josep M. Cervera, ens presentaran el llibre «Davant l'adversitat, amor i llibertat».

 • Avui Jaume Barberà entrevista a Xavier Melgarejo al programa Singulars 05/12/2012

  Avui, a les 22:45h, el periodista Jaume Barberà entrevistarà al professor del Col·legi Claret de Barcelona, i coautor del llibre «Davant l'adversitat, amor i llibertat», Xavier Melgarejo.

 • Presentació «Ser independentista no és cap pecat» a la Casa del Llibre 21/11/2012

  El proper dimecres 21 de novembre, a les 19h, la Casa del Llibre de Passeig de Gràcia acollirà la presentació del llibre «Ser independentista no és cap pecat» del conegut historiador i monjo de Montserrat Hilari Raguer.

 • Avui, 24 d’octubre, celebració de la festa del P. Claret 24/10/2012

  Com cada any el dia 24 d'octubre la família claretiana celebrarà la festa del seu fundador; Sant Antoni M. Claret.

 • El llibre religiós mira al futur 04/10/2012

  El passat dia 4 d’octubre la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret acollí una taula rodona sota el títol «El llibre religiós mira al futur», en el marc del Liber, la Fira Internacional del Llibre a Barcelona.
   

 • Recordant al cardenal Carlo Maria Martini 03/09/2012

  CARLO MARIA MARTINI
  «Com pot ser que l’Església no es mogui?»

  El cardenal jesuïta es va convertir en una icona dels sectors renovadors de l’Església i havia estat considerat un dels candidats a succeir Joan Pau II.

 • Presentació del llibre «Celebrar el diumenge en espera de prevere» 02/08/2012

  El 19 de setembre a la Sala Pere Casaldàliga la Gemma Curós i el Josep Taberner presentaran en format taller pràctic el llibre «Celebrar el diumenge en espera de prevere».

 • La Dana, la Dromi i el Micu viatgen al Palau Robert 11/05/2012

  Des del dia 19 d’abril i fins l’11 de setembre, el Palau Robert acull una mostra antològica de la il·lustradora Pilarín Bayés amb motiu dels seus 50 anys de feina i els 70 del seu naixement a la ciutat de Vic.
   
  La mostra destaca també la il·lustració de la sèrie de dibuixos animats «L'Illa del Far» que ha estat produïda per l'Editorial Claret.

 • Presentació del llibre Jesús i la dona 10/05/2012

  Dijous, 10 de maig a les 19h es presenta el llibre Jesús i la dona a la Sala Pere Casaldàliga

  Hi seran presents els autors del llibre que són: Francesc Castelló i Figuerola, escultor, i Mònica Rozman, Arrel, artista.

  «Us convidem a descobrir-lo contemplant cinc trobades de Jesús amb elles, que ens narra l’Evangeli».

 • Presentació del llibre «De la mar al cel». Marc Tintoré, de 1966 a 1986 24/04/2012

  Dimecres, 25 d'abril a les 19h es presenta el llibre De la mar al cel a la Sala Pere Casaldàliga.
  De la mar al cel és una petita biografia d'en Marc Tintoré i Codina, estudiant de medicina, que va morir al mar, el dia 8 de novembre de 1986 a 20 anys d'edat. És el testimoni d'un acte heroic i generós d'en Marc, que va cedir la seva armilla salvavides a un company. Aquest va poder salvar-se, però ell malauradament desaparegué en la mar.

 • EL 19 D'ABRIL ES PRESENTA EL LLIBRE ELS SIS CLAUETS MÀGICS 04/04/2012

  Avui 19 d'abril a les 18:00 h tindrà lloc la presentació del conte infantil Els Sis Clauets Màgics, que es celebrarà a la sala de conferències de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya: C/ Sepúlveda, 1, 6a planta, de Barcelona.

  Us hi esperem!

 • Neix el «Claret Publishing Group» 02/01/2012

  Es constitueix el «Claret Publishing Group» que agruparà tots els segells editorials claretians a nivell internacional.

  El naixement d'aquest nou Grup Editorial Claretià implicarà una major força i identitat comuna, que comportarà treballar sota el paraigües d'un projecte unitari al servei de la congregació, de l'Església i de la comunicació.

 • Desacarregat les orientacions per a la Lectio Divina de cada dia 28/11/2011

  Per poder aprofundir durant els dies d'Advent en la Paraula de Déu, l’Editorial Claret ofereix als usuaris del seu web la possibilitat de disposar gratuïtament i en format PDF de la lectura de l’evangeli de cada dia durant aquest Temps.

 • Nova etapa en el món de l'edició de continguts animats 13/09/2011

  L'Editorial Claret inicia una nova etapa en el món de l'edició de continguts animats, coproduint la sèrie de dibuixos «L'Illa del Far».

  La Sèrie pensada per a nens de 3 a 8 anys, compta amb 13 capítols de 6 minuts cadascun d'ells il·lustrats per la Pilarín Bayés. «L'Illa del Far» s'emetrà al Canal Super3 tots els dissabtes a partir del 17 de setembre a les 17:50h.

 • ES POSA EN MARXA LA NOVA WEB D'EDITORIAL CLARET 11/07/2011

  Obrim al públic la nova web d’Editorial Claret, amb la voluntat d’oferir als lectors tota la informació sobre els llibres que publiquem, els nostres serveis editorials i les activitats que duem a terme.

  Mica en mica aquesta web anirà incorporant nous serveis: recursos i materials complementaris, espais d’opinió, contacte amb els autors...