Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Nou Testament

 • Autor:
  Jaume Sidera Plana
 • ISBN:
  978-84-9136-035-3
 • Pàgines:
  680
 • Nova edició d’aquest popular Nou Testament de Claret, seguint el compromís de fer-ne una revisió a fons cada 10 anys, tant de l’adequació lingüística com de la pertinença exegètica de les interpretacions. Les línies que perfilen aquesta traducció es poden resumir en aquests punts: aconseguir un llenguatge viu i a l’abast de tothom; expressar fidelment el contingut del text original sense calcar-ne necessàriament la forma (allò que en llenguatge d’escola se’n diu «equivalència dinàmica»); mantenir la diversitat del text original pel que fa als estils i als gèneres literaris. Es tracta, per exemple, que la condició de text sagrat de les cartes apostòliques sigui compatible amb la frescor i l’espontaneïtat del gènere epistolar.
  Amb aquesta versió del Nou Testament l’Editorial Claret vol posar a disposició de totes les nostres comunitats cristianes un instrument adient per a la formació bíblica, promoguda amb tant d’interès pel Concili Provincial Tarraconense.

 • El Pare Jaume Sidera i Plana, missioner claretià, va néixer a La Cellera de Ter l’any 1929. Es llicencià en Filologia Clàssica a la Universitat de Barcelona. Es dedicà des de bell antuvi a la docència del llatí i del grec. És membre de l’Associació Bíblica de Catalunya: ha traduït i comentat diversos llibres escrits en grec per a la Bíblia Interconfessional, coneguda com la BCI. Però val la pena recordar que és l’autor de la traducció dinàmica al català del Nou Testament de la qual s’han publicat més de 500.000 exemplars des de la versió dels Evangelis i dels Fets dels Àpostols apareguts el 1979.

Del mateix autor: