Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Jesús i la dona

 • Autor:
  Mònica Rozman, Francesc Castelló
 • ISBN:
  978-84-9846-654-6
 • Pàgines:
  36
 • Quin és el missatge de Jesús a les dones d’avui i de sempre? En aquest llibret trobareu la resposta:
  Jesús va fer una opció molt singular a favor de les dones. Les va estimar entranyablement fins al punt de fer cas de tot el que li demanaven, triar-les com a testimonis de la seva resurrecció quan no podien testificar en un judici i posar-les com a model per sobre dels homes més grans.

  Us convidem a descobrir-ho tot contemplant cinc trobades de Jesús amb elles que ens narra l’Evangeli.

 • Mònica Rozman va néixer a Barcelona l’any 1967. És llicenciada en Arquitectura per l’ETSAB-UPC. Ha treballat com a professora. També és artista i escriptora. Ha fet arquitectura, pintura, escultura, gravats, animacions digitals, audiovisuals i llibres. Està especialitzada en l’obertura de camins de diàleg espiritual entre persones de diverses cultures. El seu nom artístic és Arrel i també podem veure algunes mostres de la seva obra, que es pot contemplar àmpliament al web: www.arrel.eu

 • Francesc Castelló i Figuerola va néixer a Barcelona l’any 1924. Durant els anys 1947-53 va estudiar Arts i Oficis a la Llotja, dirigida llavors per l’escultor Frederic Marès. S’ha dedicat a l’escultura en ivori i fusta realitzant baixos relleus i figures fins a 50 cm d’alçada amb diversitat de temes, tant de caire religiós com profà. Des del seu taller del barri gòtic de Barcelona ha realitzat encàrrecs per a joiers i orfebres de renom i exposicions en diversos espais d’Andorra, Barcelona i Sant Cugat del Vallès.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.