Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
Articles de premsa: - Bloc: animación bíblica para la pastoral, M'embolcalles amb cants d'alliberament- Catalunya Cristiana, Una experiència bíblica que enamora

PDF

 • M'embolcalles amb cants d'alliberament

 • Autor:
  Justino Martínez
 • ISBN:
  978-84-9846-605-8
 • Pàgines:
  160
 • Aquest llibre que presentem, M’embolcalles amb cants d’alliberament. Espiritualitat dels Salms, té un enfocament vivencial: fa que la Paraula de Déu toqui les persones i és fruit d’un treball en grups que va durar tres anys. Ara ens regala els apunts en forma de llibre que ens introduirà en el llibre dels Salms que ens ensenya a parlar amb Déu. Els Salms són una petita part de la Bíblia: són una Bíblia en petit. N’hi ha una gran diversitat i de diverses èpoques. Han estat retocats i adaptats segons les situacions i les persones. S’ha dit: «Allò que els llibres de la Bíblia conten, els salms ho canten». Ben cert. També Jesús els va pregar. Els salms formaven part de l’educació en la pregària de tot bon jueu, i Jesús va ser un bon jueu. En recitava molts segons les diverses festivitats, a casa, a la Sinagoga, en les diverses hores del dia. Per a l’infant i el jove Jesús, els Salms van ser una escola de pregària.

 • Justino Martínez nascut a Villambrán de Cea (Palencia), cursà Teologia a la Universitat Pontifícia Gregoriana de Roma, es llicencià en Ciències de l’Educació i Catequesi a la Universitat Pontifícia Salesiana de Roma i doctorand en Bíblia a la Facultat de Teologia de Catalunya. És missioner combonià. Va estar deu anys a Salvador de Bahia (Brasil), onze anys a Barcelona, on fundà l’Escola d’Animació Bíblica i impartí classes de Bíblia en diversos centres teològics. És membre del Centre d’Estudis Pastorals de les diòcesis catalanes, de l’Associació Bíblica de Catalunya, de l’Asociación Bíblica Española i del Centro de Estudios Bíblicos de Brasil. Ha escrit molts articles de divulgació bíblica. Ha publicat Historias para vivir. Leer la Biblia desde la Vida a Editorial Claret, traduït al català i a l’italià. Actualment viu a Fortaleza (Brasil) on dóna classes de Bíblia i és animador bíblic de la pastoral al nord-est d’aquest país.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.