Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
Articles de premsa: - Flama (Agència Cristiana de Notícies), La Lectio Divina és una eina que ens ofereix un mètode de lectura orant de la Bíblia- Catalunya Cristiana, Atansar-se a Déu

PDF

 • Lectio Divina per a temps forts

 • Autor:
  Inmaculada Rodríguez Torné
 • ISBN:
  978-84-9846-601-0
 • Pàgines:
  68
 • «Una via molt provada per aprofundir i asseborir la Paraula de Déu és la Lectio Divina, que constitueix un veritable i apropiat itinerari espiritual en etapes. De la lectio, que consisteix en llegir i rellegir un passatge de la Sagrada Escriptura prenent els elements principals, hom passa a la Meditatio, que és com una parada interior en la qual l’ànima es dirigeix vers Déu intentant comprendre el que la seva Paraula diu avui per a la vida concreta. A continuació segueix l’Oratio, que fa que ens entretinguem amb Déu en el col·loqui directe, i fianlment s’arriba a la Contemplatio, que ens ajuda a mantenir el cor atent a la presència de Crist, la paraula del qual és «llum que resplandeix en un lloc tenebrós, fins que apuntarà el dia, i l’estel del matí s’alçarà en els vostres cors» (2Pe, 1,19). La lectura, l’estudi i la meditació de la Paraula han de desembocar després en una vida de coherent adhesió a Crist i a la seva doctrina». Benet XVI.

 • Inmaculada Rodríguez Torné és doctora en Filologia Bíblica Trilingüe (arameu, hebreu i grec), professora de llengua i literatura hebrees a la Universidad Complutense de Madrid i reconeguda teòloga a Espanya. Coneixedora en profunditat de la Bíblia, és especialista en dones bíbliques. És coneguda també com a il·lustradora especialitzada en temes de la Bíblia. 

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.