Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
Articles de premsa: - Catalunya Cristiana, Ressenya Lectio Divina

PDF

 • La Lectio Divina

 • Autor:
  Rocío G. Garcimartín
 • ISBN:
  978-84-9846-482-5
 • Pàgines:
  48
 • El Concili Vaticà II va obrir i va oferir a tots els membres de l’Església el tresor de la Paraula de Déu. Des de llavors, molts cristians s’han preguntat: «Com fer una lectura creient i orant de l’Escriptura?». A aquesta pregunta intenta respondre aquest llibre, presentant de forma senzilla i clara l’itinerari de la Lectio Divina.
  Un itinerari que no és pràctica obsoleta, sinó com va dir –Joan Pau II– un itinerari antic amb possibilitats noves. Un mètode que va més enllà del mer mètode, perquè es submergeix en el cor de Déu fins a fer de l’orant Bíblia vivent per als seus germans i per al món. Un itinerari que va ser recomanat per la Pontifícia Comissió Bíblica i que ha estat reprès pel papa Benet XVI en l’Exhortació apostòlica Verbum Domini: «La Lectio Divina és capaç d’obrir el tresor de la Paraula de Déu i crear la trobada amb Crist, Paraula divina i vivent».

 • Rocío G. Garcimartín és diplomada en llengua espanyola i francesa i llicenciada en teologia bíblica, dues titulacions que han marcat la seva vida professional i personal. Ha treballat en el món de l'escola, de la pastoral i a La Casa de la Bíblia. És autora de diverses publicacions relacionades fonamentalment amb el camp de la pastoral. 

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.