Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Noé y el diluvio

 • Autor:
  Jesús Ballaz
 • Il·lustrador:
  Mercè Tous
 • ISBN:
  978-84-9136-247-0
 • Pàgines:
  32
 • Noé es el protagonista de este maravilloso relato. Aunque sean historias inventadas, cuentan grandes verdades. Los descendientes de Adán y Eva no fueron eles a los planes de Dios de cuidar la vida respetando a sus semejantes y a todos los seres vivos. Entonces Dios decidió empezar de nuevo. Un diluvio acabó con casi todos los seres vivientes. Se salvaron Noé, hombre justo, los miembros de su familia y una pareja de todos los animales. Este relato muestra lo importante que es respetar la vida de nuestro planeta: la vida sobre la tierra depende de nuestro comportamiento. Fue necesario comenzar una nueva humanidad en que no reinaran la violencia ni la injusticia. Tras aquel desastre, Dios prometió que nunca más ocurriría algo semejante.

 • Va néixer a Liédena (Navarra), el 1946, però actualment viu a Molins de Rei (Barcelona). És llicenciat en Filosofia i Lletres (Història). Després d'una breu etapa de tres anys dedicada a l'ensenyament, la seva vida laboral ha estat lliurada a les tasques editorials. Ha estat editor de textos escolars (12 anys) i de llibres infantils i juvenils (17 anys) i ha fet treballs d'edició i assessoria editorial com a freelance (6 anys).

  Ha escrit alguns articles i ofert conferències sobre llibres infantils, i ha dictat classes en cursos de postgrau de formació d'editors a la Universitat de Barcelona i a l'Autònoma. Ha participat a fires (a Frankfurt i Bologna més de vint-i-cinc vegades), congressos, trobades i altres iniciatives a Espanya i fora d'ella.

  Va crear i impulsar durant tres anys el Premi Europa de literatura juvenil, convocat conjuntament per quatre editorials de diferents països de la Unió Europea: Edicions B, HarperCollins, Arena Verlag i Editions de l’Amitié-Ragéot.

  Alguns dels seus llibres han estat traduïts al francès, a l'alemany, al japonès, al coreà, el turc i a totes les llengües d'Espanya.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.