Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Casar-se no fóra res si després no fóssim tre

 • Autor:
  Esteve Amigó i Palés
 • ISBN:
  9788491360926
 • Pàgines:
  170
 • Exercir durant cinquanta anys de pediatre i psiquiatre infanto-juvenil ofereix la possibilitat de captar situacions
  de tota mena, viscudes com a conseqüència de la relació establerta entre el metge i les famílies. Totes les històries descrites en el llibre es basen en fets reals, si bé, quan ha convingut, s’han canviat dades per tal de salvaguardar la intimitat de les persones. Si algú hi surt amb el seu propi nom, és amb prèvia autorització
  de la persona esmentada. El lector podrà observar que alguns capítols no es corresponen amb una història concreta, sinó que reflecteixen fets o maneres de fer que, per la freqüència observada en diferents àmbits o persones, he cregut convenient incloure. He procurat relatar els fets des de la pura observació, defugint, en general, les valoracions personals, deixant que sigui el lector qui en faci la pròpia interpretació, si bé en determinats capítols m’he permès fer alguns comentaris. Des de la talaia que ofereix la jubilació, aquest llibre m’ha comportat reviure un passat inoblidable.

 • Esteve Amigó Palés (Barcelona, 1938). Llicenciat en medicina per la Universitat de Barcelona el 1965. Especialista en pediatria i psiquiatria infanto-juvenil. Soci de Mèrit de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la salut de Catalunya i de Balears. Membre de la Societat Catalana de Pediatria, de la qual va ser secretari. Membre de la Societat Catalana de Psiquiatria infantil i juvenil.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.