Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Cap on va la humanitat

 • Autor:
  Jordi Marjanedas
 • ISBN:
  978-84-9136-062-9
 • Pàgines:
  368
 • La realitat actual del món presenta característiques del tot noves, mai abans experimentades en tota la història
  de la humanitat, per la qual cosa avui ens cal trobar respostes noves a preguntes noves. La Teoria General dels Sistemes, fruit d’una genial intuïció de Ludwig von Bertalanffy, ofereix una original visió unitària de tota la realitat, ja que totes les coses, àtoms i molècules, estels i galàxies, vegetals i animals, individus humans i societats, resulten ser sistemes, conjunts d’elements interrelacionats. Les lleis dels sistemes, que aquest llibre
  cerca d’individuar i descriure, resulten tenir per tant una validesa universal. Aquest llibre ofereix el resultat d’un llarg treball d’aprofundiment en aquesta direcció, una aventura exultant en la que, davant de qualsevol realitat, descobrim meravellats que també ella és un sistema, que pot ser explicada, per tant, amb les lleis de la Teoria General dels Sistemes i obrint a la humanitat, tot i que a través de tota mena d’obstacles i inèrcies, un futur horitzó lluminós.

 • Jordi Marjanedas (Barcelona, 1940). Després dels estudis d’enginyeria i de música, ha viscut a Madrid, Toronto, Jerusalem, Roma i altres ciutats europees. Ha treballat durant vint-i-sis anys a la IBM en el desenvolupament del software des de quasi els inicis d’aquesta activitat a Espanya. Primer director de la revista catalana Ciutat Nova. Ha publicat diversos articles sobre temes d’actualitat i un llibre de biografia.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.