Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Los secretos de la bahía

 • Autor:
  Victòria Molins
 • ISBN:
  978-84-9136-285-2
 • Pàgines:
  240
 • Tras licenciarse en medicina, la joven Miriam ve la oportunidad de cumplir la ilusión de ejercer su vocación en África, y se embarca hacia Angola para trabajar en un prestigioso hospital pediátrico de la capital. Angola, un país de grandes contrastes entre la pobreza de la mayoría de los habitantes y la riqueza de los que viven de la corrupción y los diamantes. Allí conocerá a Quim, un joven médico cooperante, que le abre los ojos a una realidad muy distinta de la que ella había imaginado. Cuando descubre un asunto de corrupción en su entorno, Miriam deberá decidir si puede aceptar este estado de cosas o debe intervenir. Mientras tanto, su vida personal también está a punto de dar un vuelco....

  Puedes descargarte el primer capítulo clicando aquí.

 • M. Victòria Molins Gomila, STJ. Neix a Barcelona, el 28 de març de 1936. És religiosa de la Companyia de Santa Teresa de Jesús. Llicenciada en Filosofia i Lletres, durant molts anys va dedicar-se a l’ensenyament de Literatura i Filosofia. Des de l’any 1982 fou Directora d’Edicions STJ i va dirigir també una revista educativa, va fer crítica de llibres i de cinema i va escriure més de 60 llibres, la major part sobre temes teresians o sobre pobresa i marginació, sempre des de l’experiència viscuda.

  Des de 1985, a rel d’uns viatges a Llatinoamèrica i a Àfrica, va sentir una crida especial per viure al costat dels més pobres i marginats. Durant aquests anys va combinar la feina a l’Editorial amb l’entrega a la marginació en el barri barceloní del Raval. El 1995 es va traslladar amb altres tres germanes teresianes a un pis d’aquest barri. Després de la jubilació, va poder dedicar-se plenament al barri. Tanmateix no ha deixat d’escriure llibres i articles, així com una columna setmanal en el setmanari Catalunya Cristiana.

Del mateix autor: