Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • De cor a cor

 • Autor:
  M. Teresa Quintana
 • ISBN:
  978-84-9136-015-5
 • Pàgines:
  166
 • De cor en cor és el segon llibre que publica Mª Teresa Quintana a l’Editorial Claret. Aquest segon llibre continua les reflexions sobre temes quotidians i variats d’experiències que ha viscut l’autora i, per tant, vivències que l’han fet pensar i escriure per compartir amb els seus lectors. El que viu l’autora i explica serveix per a la majoria de persones, que també han viscut moments semblants als seus. La seva tendència és trobar sempre el punt positiu, malgrat les dificultats que es puguin presentar en qualsevol aspecte dels moments viscuts. Escrit des del fons del cor i de lectura fàcil per tal que sigui a l’abast de qualsevol persona. Comunicar i compartir són les prioritats de l’autora. En aquests temps convulsos que ens toquen viure és important donar una visió positiva de qualsevol instant de vida, veient la bellesa que ens envolta i la bonhomia d’una majoria de la població.

 • M. Teresa Quintana és nascuda a Arenys de Mar l’any 1944. Estudis primaris i secundaris al col·legi de la Presentació d’Arenys. Carrera a l’Institut del Teatre, i llicenciada en Filosofia i Lletres a la Universitat de Barcelona. Estades llargues a París, Dublín i Londres. Als anys seixanta pertanyia als grups de la Nova Cançó, component les seves pròpies cançons, que cantava i tocava amb la guitarra.

  Professora d’anglès durant vint anys a l’escola Isabel de Villena, de Barcelona. Després de les oposicions, va
  treballar vint anys a instituts públics d’ensenyament secundari. Es jubila a l’Institut Valldemossa. Casada i té dos fills. Actualment, per a la seva formació permanent, assisteix a cursos de diferents cosmovisions i espiritualitat en general.

  Ha publicat alguns articles a Arenys: a la revista Vida Parroquial, i a la revista laica L’ametlla d’Arenys, així com als Fulls Parroquials de la parròquia de Sant Ildefons de Barcelona i al de la d’Arenys de Mar, i en el bloc arenyautes.cat (http://arenyautes.cat/teresaquintana).

Del mateix autor: