Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Celestial Sant Sopar

 • Autor:
  Miquel Pujol i Grau
 • ISBN:
  978-84-9846-504-4
 • Pàgines:
  44
 • El llibre Celestial Sant Sopar és un llibre únic i unificador, que aplega la música i les dues plàstiques de Miquel Pujol, les suggeridores contemplacions de Mn. Jaume Aymar, i la bellesa que sempre ofereix Carles Duarte amb els seus poemes únics.

  L’autor diu: «Després d’haver tocat diversos registres de la creació artística sobre l’apostolat i la predicació del col·legi dels «dotze» instituït pel mateix Jesucrist, he volgut representar el miracle d’unir per sempre la prosa i el vers amb la música en aquest llibre singular i únic, Celestial Sant Sopar, els sentiments i les reflexions que amplien els cors dels apòstols davant de la figura impressionant de Jesús acostant-se a la Creu».

 • Miquel Pujol i Grau (1942), violoncel·lista, compositor, musicòleg, artista i escultor. Ha format part com a violoncel·lista solista de diferents formacions orquestrals i ha creat un mètode de noves sonoritats que l’han convertit en capdavanter de l’avantguarda musical a Catalunya. Autor d’una extensa obra musical, cal destacar: Vis vitalis, Els 85 colors de Joan Miró, Gènesi (sobre S.M.Subirachs) i 10 obres d’Antoni Tàpies. Ha escrit els llibres Miquel Pujol, Torsimany sonor de les arts plàstiques i Formes, poemes visuals. Entre altres premis, ha
  rebut la Creu de Sant Jordi. Ha exercit responsabilitats culturals al F.C.Barcelona i a altres entitats culturals
  destacades.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.