Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • TEILHARD DE CHARDIN

 • Autor:
  Josep M. Puigjaner i Matas
 • ISBN:
  978-84-9846-326-2
 • Pàgines:
  92
 • Per a tots aquells que aspiren a remuntar-se damunt de la inèrcia superficial de la vida quotidiana vers l'àmbit de l'esperit, esdevé d'allò més saludable rememorar les idees, les intuïcions, les emocions, els sentiments i sobretot la singularíssima concepció de la Vida, de la Humanitat i de l'Univers d'aquest científic, filòsof, poeta i místic que fou Pierre Teilhard de Chardin.

  En un moment de crisi de la nostra civilització occidental en què no sobra la vitalitat de l’esperit, la interpretació cristiana de la globalitat del que existeix, amb què Teilhard de Chardin ens obsequia, és una autèntica alenada d’aire fresc. Efectivament, la seva obra injecta dinamisme, infon sentit a la vida humana, convida a assumir els reptes del futur i fa comprensible l’aspiració de les persones a un més enllà d’aquesta vida a la Terra.

  Teilhard, la memòria del qual està avui en procés de recuperació a diversos països d’Europa, ens comunica moltes de les coses que la mentalitat de l’home actual, el del segle XXI, vol escoltar, i encara més si ha optat per una creença religiosa cristiana, que potser troba desfasada i poc engrescadora en les formes en què actualment ens presenta el seu missatge.

  Això és el que trobarà el lector en aquesta obra dramàtica.

 • Josep M. Puigjaner (1937). Diplomat en Humanitats Clàssiques i en Periodisme, llicenciat en Filosofia i Lletres i en Teologia. En els seus articles a la premsa i a diverses revistes, s'ha dedicat especialment a la divulgació del fet nacional català i a la difusió del pensament de rellevants humanistes europeus, entre ells Teilhard de Chardin. Ha estat distingit amb diversos guardons d'assaig, de narrativa i de periodisme. Entre els seus llibres destaquen Conèixer Catalunya i Estimada pàtria.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.