Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Diàleg de sords?

 • Autor:
  Joan Morera Perich
 • ISBN:
  978-84-9846-336-1
 • Pàgines:
  120

 • Ens trobem immersos en un segle on els mitjans informatius ens fan arribar tothora i des de tots els indrets del món nombroses lluites, guerres, dictadures polítiques, econòmiques i socials, en què l’autoritat s’usa per a trepitjar, i escoltar l’altre sembla inútil. A més d’això, en el mateix àmbit familiar, l’escola o els amics, se’ns presenta la violència com una forma molt més legitimada que la paraula. Tampoc l’Església queda exempta de la temptació a la intolerància, la imposició i el fonamentalisme. Però al costat d’aquest pessimisme, hi ha signes d’esperança, a tots nivells, que prometen conduir a un gir copernicà, i persegueixen analitzar les arrels d’aquests problemes.
  Diàleg de sords? pretèn donar eines bàsiques per a caminar enmig dels conflictes a tots aquells que s’atreveixen a creuar els límits de la superficialitat. A tu, que penses diferent, i a mi, que creia conèixer- me amb tanta seguretat, el diàleg se’ns presenta com una oportunitat per a aprendre l’un de l’altre, per a desarmar-nos, i arribar a convergir en un terme comú. En aquesta aventura ens acompanyaran un ventall de textos bíblics, amb l’ajut dels quals procurarem sintetitzar un criteri que, per damunt de les pitjors tormentes i obstinacions, ens permeti arribar a bon port. Dialogar ja no serà, doncs, una mera necessitat, sinó una forma arriscada i convençuda de viure.

  Segon Premi del VIII Concurs d’Assaig sobre Cultura Bíblica (2008)

 • Joan Morera Perich (Tordera, 1983) és Enginyer Tècnic en Informàtica de Gestió per la Universitat de Girona i Batxiller en Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.