Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Eixamplant el cor

 • Autor:
  M. Teresa Quintana
 • ISBN:
  978-84-9136-464-1
 • Pàgines:
  194
 • “M’ha costat una mica decidir-me a publicar aquest tercer llibre, perquè han passat tantes coses aquests darrers anys que perds l’humor per publicar. Però, a poc a poc, he anat reflexionant fins que m’ha arribat la il·lusió de compartir amb tots vosaltres aquests últims escrits; uns quants ja els vaig enviar i d’altres són nous.
  Quan acabo un escrit sempre tinc molta pau, perquè hi he pogut abocar el que el meu cor sentia. I confio que
  us pugui traspassar aquesta pau. Com veieu, torno a parlar del cor, i d’aquí els títols dels tres llibres, perquè és a dins del cor on jo tinc aquests petits tresors guardats. Contenta que em pugueu continuar llegint i gaudint d’un trosset de mi; així ens fem, tots plegats, companyia, tan important per viure emocionalment equilibrats i combatent la soledat, el tancament i la tristesa."

 • M. Teresa Quintana és nascuda a Arenys de Mar l’any 1944. Estudis primaris i secundaris al col·legi de la Presentació d’Arenys. Carrera a l’Institut del Teatre, i llicenciada en Filosofia i Lletres a la Universitat de Barcelona. Estades llargues a París, Dublín i Londres. Als anys seixanta pertanyia als grups de la Nova Cançó, component les seves pròpies cançons, que cantava i tocava amb la guitarra.

  Professora d’anglès durant vint anys a l’escola Isabel de Villena, de Barcelona. Després de les oposicions, va
  treballar vint anys a instituts públics d’ensenyament secundari. Es jubila a l’Institut Valldemossa. Casada i té dos fills. Actualment, per a la seva formació permanent, assisteix a cursos de diferents cosmovisions i espiritualitat en general.

  Ha publicat alguns articles a Arenys: a la revista Vida Parroquial, i a la revista laica L’ametlla d’Arenys, així com als Fulls Parroquials de la parròquia de Sant Ildefons de Barcelona i al de la d’Arenys de Mar, i en el bloc arenyautes.cat (http://arenyautes.cat/teresaquintana).

Del mateix autor: