Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Pobres pobres: 8 dies vivint al carrer

 • Autor:
  Jaume Vives Vives
 • ISBN:
  978-84-9846-857-1
 • Pàgines:
  186
 • Estàs a punt d'endinsar-te en el món de la pobresa vist des de l'òptica d'un jove que durant vuit dies va estar vivint als carrers de Barcelona. Vigila, és un llibre tant real com dur. No et promet un final feliç, però t'assegura un impacte que no et deixarà indiferent.

  No esperis grans figures literàries, ni aventures romàntiques, ni persecucions policials, però prepara't per topar amb la realitat més crua de l'home i de la misèria. Tens prop de duescentes pàgines, que espero que t'obrin els ulls i el cor.

  «Aprofundeix no només en les misèries materials i en les baixeses de l'esperit, sinó també en la grandesa de l'amor i de l'entrega. A vegades, Vives sembla més un detectiu que un periodista, però potser aquesta és la perfecta síntesi del que entenem per periodista d'investigació» (Del pròleg de Daniel Arasa).

 • Jaume Vives Vives (@jaumevivesvives) estudia una carrera que s’aprèn amb la pràctica. Ha escrit un llibre amb un títol que costa pronunciar en veu alta: Las putas comen @enlamesadelrey. És creador/fundador del @DiarioElPrisma on actualment, conjuntament amb bons amics, intenten fer bon periodisme. Canta quan va en moto. Intenta encomanar l’alegria i la bogeria de ser catòlic. El seu hàbit natural és la muntanya i quan pot s’hi escapa.

  Facebook: https://www.facebook.com/pobrespobres
  Web: http://pobrespobres.wordpress.com

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.