Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Davant l'adversitat, amor i llibertat

 • Autor:
  Josep Maria Cervera, Xavier Melgarejo
 • ISBN:
  978-84-9846-684-3
 • Pàgines:
  110
 • Aquell matí em va mirar als ulls i em va dir: «Visc cada minut, cada hora, cada dia com si fos l’últim instant de la meva existència, o potser tu o qualsevol altra persona pot saber quan serà l’últim moment de la seva vida?» En Xavier Melgarejo mantenia una vida que podríem qualificar de «normal», fins que uns estranys dolors van aparèixer a la seva esquena. Li van diagnosticar càncer, malaltia a la qual va decidir fer front. Aquesta lluita li ha servit com a excusa per fer una anàlisi profunda d’alguns dels aspectes més rellevants de la seva existència: la importància de l’educació i l’ensenyament dels nostres fills, la seva tesi doctoral, la seva família, la seva fe... Un llibre que no et deixarà indiferent: un al·legat a la vida, una crida a l’amor.

 • Josep M. Cervera va néixer a Barcelona l’any 1969. Es va llicenciar en Dret i posteriorment va cursar els estudis de Ciències Polítiques i de l’Administració a la Universitat de Barcelona, però va voler orientar la seva carrera professional cap al món dels llibres. L’any 2010 publica el seu primer àlbum il·lustrat, La gasela Julieta ens posa a dieta, de l’Editorial Claret, i el febrer del 2012 publica la seva primera novel·la, Elles són la meva sort, d’Edicions La Campana. Actualment compagina la seva tasca editorial amb la de productor executiu de la sèrie de dibuixos animats L’illa del Far.

 • Xavier Melgarejo va néixer a Barcelona l’any 1963. Es va llicenciar en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, i es va doctorar en Pedagogia a la Universitat Ramon Llull amb la tesi doctoral «El sistema educatiu finlandès: la formació del professorat d’educació primària i secundària obligatòria». Des de l’any 1987 realitza tasques com a orientador psicopedagògic al col·legi Claret de Barcelona i, a partir de l’any 1998, les combina amb la seva feina de professor. Des de 2003 fins a l’agost de 2012 ha compaginat aquestes tasques amb la de director del col·legi Claret de Barcelona. L’any 2011 va ser nomenat per la consellera d’Ensenyament membre de prestigi del Consell Escolar de Catalunya.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.