Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • De la mar al cel

 • Autor:
  Marc Tintoré
 • ISBN:
  978-84-9846-604-1
 • Pàgines:
  216
 • De la mar al cel és una petita biografia d’en Marc Tintoré i Codina, estudiant de medicina, que va morir al mar, el dia 8 de novembre de 1986 a 20 anys d'edat. És el testimoni d'un acte heroic i generós d'en Marc, que va cedir la seva armilla salvavides a un company. Aquest va poder salvar-se, però ell malauradament desaparegué en la mar.

  Aquest llibre aplega poesies i escrits d'en Marc, seguits d'escrits i poesies que moltes persones li han dedicat a ell. El text està il·lustrat amb una sèrie de fotografies que ajuden a entendre millor les petjades d'en Marc i s'ha
  acompanyat d'un enregistrament en format CD, que reprodueix trets de la seva biografia i que conserva el contingut sonor d'alguns testimonis en directe.

 • Marc Tintoré i Codina va néixer a Barcelona el 23 de maig de 1966. Era el tercer d’una família de quatre germans, l’Eulàlia, el Iago i l’Anna. Va fer el parvulari a l’Escola Santa Anna de Barcelona, i els estudis d’EGB, BUP i COU al Col·legi Sant Ignasi de Sarrià. Formava part del Moviment de Comunitats de Vida Cristiana de Barcelona i era membre de l’equip de responsables. Cursà el primer curs de Psicologia (1984-85) a la Universitat Autònoma de Barcelona per passar després a la Facultat de Medicina d’aquesta mateixa Universitat, on fou delegat de curs i alumne claustral durant tot el primer curs (1985-86) i el segon (1986-87), fins que morí el 8 de novembre de 1986.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.