Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • La música de la fe

 • Autor:
  Jesús Ballaz
 • ISBN:
  978-84-9136-203-6
 • Pàgines:
  178
 • Pots veure el booktrailer fent clic aquí.

  Todos los humanos somos herederos, nos hallamos inscritos en una comunidad de memoria cultural. El elemento religioso de la nuestra procede del cristianismo.
  Pertenecemos a esta «comunidad de memoria». Aunque nadie puede borrar de un plumazo las herencias positivas o negativas del mundo de sus predecesores, vivimos una dinámica más o menos deseada de desenraizamiento, en especial de la herencia religiosa. No quería que nuestros nietos (todos somos nietos) perdieran algo que ni siquiera pudieron aceptar o rechazar porque no lo llegaron a conocer.
  «¿Cómo creerán en aquel de quien no oyeron hablar? ¿Y cómo van a oír su mensaje si nadie lo proclama?»
  Carta de Pablo de Tarso a los cristianos de Roma 10,14. (Año 55 d.C.)

 • Va néixer a Liédena (Navarra), el 1946, però actualment viu a Molins de Rei (Barcelona). És llicenciat en Filosofia i Lletres (Història). Després d'una breu etapa de tres anys dedicada a l'ensenyament, la seva vida laboral ha estat lliurada a les tasques editorials. Ha estat editor de textos escolars (12 anys) i de llibres infantils i juvenils (17 anys) i ha fet treballs d'edició i assessoria editorial com a freelance (6 anys).

  Ha escrit alguns articles i ofert conferències sobre llibres infantils, i ha dictat classes en cursos de postgrau de formació d'editors a la Universitat de Barcelona i a l'Autònoma. Ha participat a fires (a Frankfurt i Bologna més de vint-i-cinc vegades), congressos, trobades i altres iniciatives a Espanya i fora d'ella.

  Va crear i impulsar durant tres anys el Premi Europa de literatura juvenil, convocat conjuntament per quatre editorials de diferents països de la Unió Europea: Edicions B, HarperCollins, Arena Verlag i Editions de l’Amitié-Ragéot.

  Alguns dels seus llibres han estat traduïts al francès, a l'alemany, al japonès, al coreà, el turc i a totes les llengües d'Espanya.

Del mateix autor: