Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Laudato si’

 • Autor:
  Mossèn Jaume Duch, Maria Bargalló
 • ISBN:
  978-84-9136-425-2
 • Pàgines:
  258
 • L’encíclica Laudato si’, la carta sobre la cura de la casa comuna, signada pel Papa Francesc el maig de 2015, no va ser un pronunciament ocasional, ni una mera aportació doctrinal més. Fidel al seu propòsit d’endegar processos, Laudato si’ és la crida o el moment inicial d’un procés que Francesc no ha deixat d’animar amb la celebració anual de la setmana Laudato si’ o amb l’any especial que li va dedicar en motiu del cinquè aniversari de l’encíclica.
  Amb la mateixa intenció de respondre a la crida a la conversió ecològica integral, Justícia i Pau Barcelona va endegar ECOPARRÒQUIA per impulsar una xarxa de parròquies i comunitats cristianes ecosolidàries, que promogui, en àmbits cristians, el model de persona i de societat justa, solidaria i respectuosa amb la natura que reclama
  Laudato si’.

 • Mossèn Jaume Duch Fumadó va néixer a Sant Vicenç dels Horts el 1934. Va ser ordenat prevere de la diòcesi de Barcelona l’any 1959 i ha exercit el seu servei pastoral durant cinquanta anys en diverses parròquies de la ciutat de Barcelona i en altres comunitats del territori diocesà. Actualment col·labora amb JP participant en el grup de treball que impulsa el projecte ECOPARRÒQUIA.

 • Maria Bargalló Castellón, nascuda a Molins de Rei l’any 1955. Està casada, té 4 filles i 10 nets. Actualment jubilada ha dedicat la major part de la seva vida professional a l’educació. Vinculada als Moviments d’Acció Catòlica Obrera des de l’any 1977 ha estat consiliària de grups de la JOBAC, de la JOC i d’ACO. Actualment és vicepresidenta de JP i coordina el grup de treball que impulsa el projecte ECOPARRÒQUIA.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.