Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Meditacions vora l'Araguaia

 • Autor:
  Joan Soler Felip
 • ISBN:
  978-84-9136-018-6
 • Pàgines:
  146
 • El llibre escrit per Joan Soler és, bàsicament, un recull d’alguns textos de xerrades o conferències sobre aspectes de la vida i les causes –«més importants que la vida»– de Pere Casaldàliga. Les reflexions –«meditacions a peu d’Araguaia»– en diu ell, van xopes de fets i paraules del camí del bisbe Pere que ajuden a il·luminar plantejaments i desafiaments de les nostres esglésies i societats «líquides», que ens oblidem de l’evangeli i de la dignitat dels humans i de la terra. Una bona ocasió per recuperar paraules i contextos, poesia i profecia, amor radical als humans tots i a la terra tota, al Jesús i al Déu dels pobres, amb la passió de Pere Casaldàliga, català universal.

 • Joan Soler Felip (Sta. Eugènia de Ter, Girona, 1948), claretià, s’ha dedicat a l’atenció i treball tant amb adolescents i joves, com amb diversos col·lectius en àmbits d’exclusió. Ha participat a l’Associació Araguaia amb les causes del bisbe Pere Casaldàliga des dels seus inicis, amb responsabilitats i tasques diverses. I, amb l’Associació, ha mantingut contactes i informacions sovintejades amb el bisbe Pere. A Vic, on resideix des del 1990, ha anat responent als desafiaments de la presència de nouvinguts ja des del principi. Participant en l’Associació Casal Claret, un espai d’acollida, diàleg i transformació en relació preferent amb
  persones i grups d’emigrants. Amb un bon treball d’equip, els espais de l’Associació s’han convertit en referent interessant per a moltes dones, joves, infants, associacions que van fent processos de transformació personal i col·lectiva. També aquí ajudat per la inspiració del bisbe Pere en el servei prioritaria pobres i exclosos i en el diàleg intercultural i interreligiós.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.