Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • La Granja de Francesc

 • Autor:
  Maria Virginia Solis Wahnish
 • ISBN:
  978-84-9136-468-9
 • Pàgines:
  82
 • Vivim el problema més greu al qual la humanitat s’ha enfrontat: la crisi climàtica. Són molts els factors que hi estan en joc: ecologia, energia, estils de vida i de consum, educació, valors socials, justícia, etc. Però en uns temps on tot sembla foscor i pessimisme, hi ha una llum d’esperança que mai no s’apaga.
  La Maria Virginia inspirada per Laudato si’ i el missatge del papa Francesc, juntament amb deu joves més, va crear l’empresa «The Farm of Francesco», amb l’objectiu d’ajudar a combatre la desertificació del sòl.
  El que fa especial el treball de la Maria Virginia és que sempre posa la persona humana al centre.
  En aquestes pàgines es mostra el camí coherent d’una persona que s’ha proposat treballar per un projecte més gran, col·lectiu, que va més enllà d’una dimensió personal. És un camí per encarnar els nostres ideals, valors i desitjos en obres concretes.

 • Maria Virginia Solis Wahnish és una empresària social argentina apassionada per la creació conjunta de ponts i la construcció de vehicles per a l’impacte social i ambiental a nivell mundial. Màster en Gestió Empresarial Global per la Universitat de San Francisco. Cofundadora i CEO de Matera, que ven yerba mate de petits agricultors argentins als EUA. Actualment, exerceix de coordinadora de l’Agriculture & Justice Villageper a l’Economy of Francesco, codirigeix The Farm of Francesco, entre d’altres.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.