Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • A l’escolta de Déu

 • Autor:
  Klaus Hemmerle
 • ISBN:
  978-84-9136-459-7
 • Pàgines:
  160
 • Klaus Hemmerle, en aquest llibre vol oferir a tothom una ajuda per descobrir i aprofundir la pregària, d’interès per qualsevol, també pels no-orants. De fet, el supòsit no és saber pregar sinó voler pregar, la voluntat d’emprendre juntament amb altres homes i dones l’aventura de la pregària.
  És un llibre per pensar, sobre Déu, el món i nosaltres mateixos.
  Com ell mateix ens diu: “són anotacions d’itineraris en els que qui escriu va ser guiat quan, aprenent, demanava a altres ser instruït en la pregària o quan a ell mateix se li va demanar de guiar a i en la pregària”.
  En resulta una escola de fe i de pregària que anima el lector “a fer-se trobar en el seu recorregut per Aquell que prega en nosaltres, per a nosaltres i amb nosaltres”, en definitiva, per encaminar-se a una vida de pregària i a una pregària viscuda.

 • Klaus Hemmerle (1929-1994), bisbe d’Aquisgrà (1975). Professor de Teologia fonamental a les universitats de Bonn, i de Bochum. Catedràtic de Filosofia de la religió a la universitat de Friburg. 1968 Assistent espiritual del Comitè Central dels Catòlics alemanys.
  Animat per l’espiritualitat de la unitat de Chiara Lubich, fundadora del Moviment dels Focolars, va endegar un camí de comunió fraterna viscuda entre bisbes catòlics i també entre bisbes catòlics i d’altres esglésies.
  Compromès en el diàleg també entre cristians i hebreus.
  Personalitat polièdrica, va cultivar la seva passió per la bellesa amb la interpretació al piano i amb les seves pintures a l’aquarel·la.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.