Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Dels pobres al papa Del papa al món

 • Autor:
  papa Francesc
 • ISBN:
  978-84-9136-429-0
 • Pàgines:
  120
 • Teniu a les mans el més improbable dels diàlegs.Kelly, Bartosz, Peterson... i molts altres viuen en la pobresa, al carrer. Són persones a qui mai no es dona la paraula i que mai no se senten, i que aquí es poden a discutir amb el papa Francesc, que «somia una església pobra per als pobres».
  El papa i els pobres parlen molta estona: ells que tenen set de relació, de proximitat, de justícia, i ell que obre per a l’Església un camí «de fraternitat, d’amor i de confiança».
  Les preguntes han arribat d’arreu del món. Són d’aquelles preguntes que mai no havien fet a cap papa: el seu salari,els seus amors, els seus defectes, els seus dubtes, les seves angoixes, el seu confessor...
  Les respostes del papa són sinceres, provocadores o greus, sempre sense giragonses.
  Un intercanvi d’igual a igual, únic i inspirador.

  L’associació Lazare, que anima «allotjaments» solidaris entre joves actius i persones del carrer, és a l’origen
  d’aquest diàleg. Amb l’ajuda de nombroses associacions
  associades, va recollir preguntes de pobres de tot món,
  després va acompanyar alguns d’ells a Roma, per plantejar-les directament al Papa. Amb l’acord d’aquest últim, la integritat dels drets d’autor del llibre serà retornada a aquestes associacions compromeses als cinc continents. 

 • Jorge Bergoglio va néixer a Buenos Aires el 1936, rebé l’ordenació presbiteral el 1969 dins la Companyia de Jesús, fou ordenat bisbe el 1992 i creat cardenal, pel papa Joan Pau II, el 2001. El 13 de març del 2013 va ser elegit, pel conclave reunit al Vaticà, bisbe de Roma i, per tant, Sant Pare de l’Església catòlica, i prengué el nom de Francesc.

Del mateix autor: