Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • En temps difícils, un xic de felicitat

 • Autor:
  Josepa Forns Pujol
 • ISBN:
  978-84-9136-403-0
 • Pàgines:
  136
 • “Vaig escriure aquest llibre a l’inici d’aquest temps tan difícil que ens ha tocat de viure, i del que encara ens queda molt camí per fer. Per a mi, redactar aquestes pàgines va ser una salvació. Em va ajudar a afrontar cada dia amb confiança, serenor i coratge.
  Sempre he tingut clar que la vida és una gran escola, que hi venim a aprendre; però sovint la lliçó es presenta costeruda i escabrosa. Davant d’això, és millor acceptar les adversitats de la millor manera possible, amb una gran dosi de perseverança. Alhora, convé desfer-nos d’allò que ens impedeix aprendre i créixer com a persones. Esforçant-nos sempre per trobar la part positiva. Donant sempre gràcies, perquè això carregarà les cèl·lules d’energia positiva. Sabem que després de la tempesta, tard o d’hora, surt el sol.
  En aquest treball, fet amb esforç i il·lusió, hi trobareu un feix de reflexions que us poden ajudar a ser cada dia un xic més feliços. Compartir-les amb vosaltres és per a mi una gran joia.”

  De l’autora Josepa Forns.

 • Josepa Forns Pujol va estudiar Psicologia i Logopèdia. Durant més de trenta-cinc anys s’ha dedicat a l’Educació Especial. És autora del llibre Com reeducar: exercicis pràctics, i també de Reptes, publicat amb motiu dels vint-i-cinc anys de professió. També ha impartit xerrades sobre Educació Especial.

Del mateix autor: