Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Lectio Divina per als temps forts. Any C

 • Autor:
  Josep Roca Alsina
 • ISBN:
  978-84-9136-364-4
 • Pàgines:
  364
 • La tradició cristiana ha donat el nom de Lectio Divina a aquest mètode de pregar a partir de la Paraula de Déu.
  El mètode és només una ajuda per endinsar-nos en el diàleg i el coneixement vital de Jesucrist. Per això cada persona o grup l’ha d’adaptar com cregui convenient.
  En aquest llibre fem una proposta de Lectio Divina per a cada dia dels temps d’Advent, Nadal, Quaresma i Pasqua de l’Any C.
  Una taula ben parada suposa varietat i abundància d’aliments. Això vol dir que els cristians hem de tenir un coneixement el més ample i complet possible de l’Escriptura, especialment dels Evangelis. Perquè són el millor camí per conèixer Jesucrist, el qui és la Paraula de Déu feta vida humana.

 • El missioner claretià de Gironella (Berguedà), Josep Roca Alsina, ordenat l’any 1979, va ser a la missió amazònica de Guajarà-Mirim (Rondônia), a la frontera brasilera amb Bolívia, de 1984 a 2010.
  Josep Roca va tornar a Catalunya l’any 2010 per formar part del Consell dels Claretians de Catalunya. Des del seu retorn alterna el treball intern dels Claretians amb activitats directament pastorals i missioneres, com la col·laboració amb la ONG Enllaç Solidari, que dóna suport a projectes humanitaris i de desenvolupament en diversos països del Tercer Món. I el servei de divulgació i aprofundiment de la Paraula de Déu.

Del mateix autor: