Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Rut

 • Autor:
  Jesús Ballaz
 • Il·lustrador:
  Mercè Tous
 • ISBN:
  9788491362876
 • Pàgines:
  32
 • Aquest relat de la Bíblia ens convida a confiar en Déu també en circumstàncies adverses. Com diu el refrany, «quan Déu tanca una porta, obre un portal».
  Els israelites tenien experiència del que era viure en un país estranger. Abans de Moisès havien viscut a Egipte,
  Rut és una narració a favor dels emigrants, dels quals ofereix una visió molt positiva, i mostra la importància de la dona en la història d’Israel. Ens parla de l’experiència d’una família israelita que es veu forçada a emigrar. Només tornarà la mare, Noemí, acompanyada per la seva jove Rut, que no vol deixar sola l’anciana. Tot i ser estrangera, la noia és ben acollida entre els israelites.
  El text segueix essent vigent en l’actualitat, perquè també avui dia hi ha moltes persones que es veuen forçades a emigrar lluny de casa seva.

  Pots descarregar-te el primer capítol fent clic aquí.

 • Va néixer a Liédena (Navarra), el 1946, però actualment viu a Molins de Rei (Barcelona). És llicenciat en Filosofia i Lletres (Història). Després d'una breu etapa de tres anys dedicada a l'ensenyament, la seva vida laboral ha estat lliurada a les tasques editorials. Ha estat editor de textos escolars (12 anys) i de llibres infantils i juvenils (17 anys) i ha fet treballs d'edició i assessoria editorial com a freelance (6 anys).

  Ha escrit alguns articles i ofert conferències sobre llibres infantils, i ha dictat classes en cursos de postgrau de formació d'editors a la Universitat de Barcelona i a l'Autònoma. Ha participat a fires (a Frankfurt i Bologna més de vint-i-cinc vegades), congressos, trobades i altres iniciatives a Espanya i fora d'ella.

  Va crear i impulsar durant tres anys el Premi Europa de literatura juvenil, convocat conjuntament per quatre editorials de diferents països de la Unió Europea: Edicions B, HarperCollins, Arena Verlag i Editions de l’Amitié-Ragéot.

  Alguns dels seus llibres han estat traduïts al francès, a l'alemany, al japonès, al coreà, el turc i a totes les llengües d'Espanya.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.