Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Lectio Divina Quaresma 2018

 • Autor:
  Josep Roca Alsina
 • ISBN:
  978-84-9136-093-3
 • Pàgines:
  110
 • La lectio divina és un mètode –experimentat per la Tradició de l’Església per acostar-se a la Paraula de Déu i endinsar-se millor en el seu significat. 
  Hom diu que és com «una escala per pujar de la terra al cel». L’important, però, no és el mètode, sinó aconseguir fer una «lectura orant» de la Paraula. Es tracta d’acostar-te a Déu a través de la seva Paraula i deixar que et mostri la seva voluntat. 
  És un mètode senzill que ens proposa seguir diferents passos. Els monjos en van distingir fins a deu de diferents, encara que avui s’han simplificat. Amb tot, cal reservar un temps per a la seva pràctica. No pot fer-se en dos minuts. Amb el temps veuràs que t’agradarà dedicar-hi més i més estones.

 • El missioner claretià de Gironella (Berguedà), Josep Roca Alsina, ordenat l’any 1979, va ser a la missió amazònica de Guajarà-Mirim (Rondônia), a la frontera brasilera amb Bolívia, de 1984 a 2010.
  Josep Roca va tornar a Catalunya l’any 2010 per formar part del Consell dels Claretians de Catalunya. Des del seu retorn alterna el treball intern dels Claretians amb activitats directament pastorals i missioneres, com la col·laboració amb la ONG Enllaç Solidari, que dóna suport a projectes humanitaris i de desenvolupament en diversos països del Tercer Món. I el servei de divulgació i aprofundiment de la Paraula de Déu.