Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Un missatge urgent: SOS

 • Autor:
  Teresa Campos
 • ISBN:
  978-84-9136-000-1
 • Pàgines:
  36
 • L’any 1854, el President dels Estats Units d’Amèrica proposà a un Gran Cap indi, el Cabdill Seattle, que li vengués les seves terres i que anés a viure a una reserva.

  Els indis, això, no ho comprengueren. Per a ells, la terra era sagrada i no es podia posseir, com tampoc es podia ser amo del cel, ni de la frescor de l’aire, ni de la lluentor de l’aigua. El Cabdill Seattle respongué al President dels Estats Units d’Amèrica amb un savi i célebre discurs. Un missatge urgent i actual: hi ha una sola Terra, entre tots, respectem-la i esti-mem-la!

 • Teresa Campos, nascuda a Barcelona, on hi viu dibuixant, pintant, retallant...i pensant, és autora i il·lustradora d’àlbums il·lustrats pels més petits ( i els no tan petits..., de 0 a 99 anys...). La seva primera creació com a llibre infantil va ser una série de quatre títols il·lustrats amb la tècnica de collage, que va ser publicada l’any 2008 per l’editorial Intermón Oxfam com a col·lecció: “En Tem-bo, tot ho aprèn”. Des de llavors, han seguit altres títols plens de vida i color: “Sant Jordi i el drac”; “Nit de llum”; “El Raton-cito Pérez”... Ha treballat en nombrosos projectes del món editorial infantil, així com també en publicacions per empreses i en produccions d’Apps pel sector digital. Ara publica amb l’editorial Claret: “Un missatge urgent” i “Babuixka”.

Del mateix autor: