Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Reacció química

 • Autor:
  Víctor Panicello
 • ISBN:
  978-84-9846-943-1
 • Pàgines:
  184
 • Una reacció química és aquella que altera la naturalesa de les substàncies que hi intervenen. També altera la naturalesa de les persones que la provoquen.
  Algunes reaccions impliquen la unió d’elements per formar un únic compost diferent dels elements originals.
  En Ferran, estudiant de batxillerat, sent com la presència de la Clara altera la seva naturalesa. La Clara en canvi no creu que sigui possible formar un únic compost entre dos éssers humans i encara menys si un d’ells és una persona cega i l’altra no. En un cap de setmana ple de sorpreses, tots dos posaran a prova les lleis de la química.
  Fe són les inicials d’en Ferran i també el símbol del Ferro.
  Cl són les inicials de la Clara i també el símbol del Clor.

 • Víctor Panicello va néixer a Barcelona l'any 1963. Es va llicenciar en Dret per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a jurista en diferents àmbits públics i privats. En l'actualitat treballa en el camp universitari lligat a les noves tecnologies i la societat de la informació.

  Des de molt jove ha fet de l'escriptura una passió, destacant especialment en la narrativa juvenil. Ha publicat diverses novel·les, totes elles histories realistes, entre elles destaquen Tot despertant la lluna, Des de Saturn.com (Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil 2003), La mort deixa cicatrius i més recentment 250 quilòmetres.

Del mateix autor: