Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Us porto al cor

 • Autor:
  Sebastià Taltavull Anglada
 • ISBN:
  978-84-9846-910-3
 • Pàgines:
  184
 • Al llarg de tres anys, en temps de tardor, d'hivern, de primavera i d'estiu, he intentat estar atent a la vida de la gent per tal de deixar-me interpel·lar pel que passa al nostre món i a la nostra Església. D'aquesta observació, amb l'intent de posar una orella a l'Evangeli i l'altre en el poble, ha sortit el present text, publicat setmana rere setmana a Catalunya Cristiana.

  Cada vegada que he escrit he tingut molt present en el cor i en la pregària els qui han estat la font d'inspiració. Com he dit i he escrit moltes vegades, he descobert i admirat molta llavor d'Evangeli escampada i sembrada entre la nostra bona gent, la qual cosa ens exigeix als creients una major dosi d'entrega per a desvetllar i fer visible el Regne de Déu que Jesús ja ha inaugurat i que -segons ell- ja és entre nosaltres.

  Aquesta gratificant experiència m'ha ajudat a estimar encara més, i també a confiar. Això fa que pugui dir amb sant Pau als cristians de Corint i de Filips: «Us porto al Cor». El que hi ha escrit en aquest llibre en vol ser un humil i afectuós reflex. Portem a les mans i al cor el tresor més gran que és Jesús! Però, també, som conscients que a les mans i al cor hi portem l'encàrrec urgent de l'anunci joiós de l'Evangeli.

 • Sebastià Taltavull Anglada, nascut a Ciutadella de Menorca (1948), és llicenciat en Teologia i bisbe auxiliar de Barcelona. Ha exercit nombrosos serveis i càrrecs dins l’Església; entre altres coses, ha estat vicari general de Menorca, rector del Santuari de la Verge de Monte Toro i director de la Casa d’Espiritualitat, rector del Seminari, delegat de Joventut, de Catequesi i de Mitjans de Comunicació Social, rector de la Catedral i de diverses parròquies, consiliari del Centre Catequístic Sant Miquel, d’escoltisme, de grups de joves i de matrimonis... Actualment és director del Secretariat de la Comissió Episcopal de Pastoral i membre del Consell Assessor de Catequesi de la Conferència Episcopal Espanyola. El març de 2009 va ser ordenat bisbe a la catedral de Barcelona. Ha publicat diversos llibres, sobretot sobre qüestions de pastoral, catequesi, família, joventut, espiritualitat i doctrina social de l’Església. A Editorial Claret ha publicat «Arrelats vora l’aigua» (2001) i «Agafats de la mà» (2007).

Del mateix autor: