Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Jesús, alliberador o sectari?

 • Autor:
  Joan Masferrer
 • ISBN:
  978-84-9846-829-8
 • Pàgines:
  138
 • Buscar l’entrellat de l’actuació de Jesús enmig de la seva gent és el que suscita tantes preguntes.
  Què volia comunicar per sobre de tot? Què el movia a córrer camins per fer-se trobadís amb tanta gent? Per què no tenia por de dir el que sabia que aniria en contra seva? Què és el que ha fet arribar fins a nosaltres el seu missatge?
  I sobre tot, en quina personalitat es defineix per ser capaç de fer, dir i viure el que va viure?
  Per tots aquests interrogants, ens ha semblat interessant analitzar des d’un punt de vista psicològic la persona de Jesús de Natzaret, ja que tota la informació que tenim d’Ell i la seva manera de comportar-se desperta en molta gent, encara avui, una admiració sense precedents. Per a d’altres, en canvi, suscita controvèrsies, burles o ironies. El que està clar és que a ningú deixa indiferent.
  Ho hem fet amb la perspectiva que aquest estudi pugui ser reflexionat per tota persona interessada en el tema, independentment de les seves «creences i el seu bagatge». Així, es podrà constatar com actuava Jesús, la seva personalitat i la seva metodologia, per tal de concloure si aquest comportament va ser valent, coherent i realista, o per contra contaminant, fanàtic o malaltís, tal i com diversos autors han propagat al llarg d’aquests vint-i-un segles.

 • Joan Masferrer va néixer a Torroella de Montgrí (Girona) el 1948. És llicenciat en Psicologia Clínica i diplomat en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona el 1982. Es va formar com a psicoterapeuta a la mateixa universitat i a diferents escoles de Barcelona, Madrid i Castres (França). Ha estat tutor del pràcticum de Psicologia de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). A l’actualitat continua com a psicoterapeuta a Girona.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.