Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Fa deu anys que vaig arribar i encara no sé o

 • Autor:
  Víctor Panicello
 • ISBN:
  978-84-9846-877-9
 • Pàgines:
  226
 • La col·lecció Solidaris pretén obrir un nou pont de diàleg entre la narrativa i col·lectius de joves que participaran del procés literari, obrint un espai creatiu per tal que siguin ells qui reflexionin i escriguin sobre els temes que els preocupen i els afecten, d’una manera compromesa i directa.

  Els llibres que es publicaran amb aquest segell pretenen tractar sobre temes socialment rellevants, dirigits als lectors joves i amb finalitats solidàries, per la qual cosa els drets d’autor seran cedits a entitats vinculades a les temàtiques que s’abordin.

  La primera novel·la d’aquesta col·lecció «Fa deu anys que vaig arribar i encara no sé on és casa meva» vol reflectir l’experiència de joves nouvinguts a Catalunya. De fet, ha estat feta de forma col·lectiva per un grup de nois i noies immigrants que expliquen la seva pròpia visió de com viuen entre nosaltres.

  Volien venir realment? Han trobat el que esperaven? Les coses no sempre són com es veuen des de la distància... ni com es veuen des de massa a prop.

  Aquest projecte ha estat gestat en col·laboració amb el Casal dels Infants, que treballa per ajudar que el món sigui només un per a tots, i que rebrà tots els drets d’autor que se’n generin. També hi ha participat l’Obra Social de La Caixa.

 • Víctor Panicello va néixer a Barcelona l'any 1963. Es va llicenciar en Dret per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a jurista en diferents àmbits públics i privats. En l'actualitat treballa en el camp universitari lligat a les noves tecnologies i la societat de la informació.

  Des de molt jove ha fet de l'escriptura una passió, destacant especialment en la narrativa juvenil. Ha publicat diverses novel·les, totes elles histories realistes, entre elles destaquen Tot despertant la lluna, Des de Saturn.com (Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil 2003), La mort deixa cicatrius i més recentment 250 quilòmetres.

Del mateix autor: