Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
Articles de premsa: - La Vanguardia, La Bíblia dels petits

PDF

 • La Bíblia de tots

 • Autor:
  Jesús Ballaz
 • Il·lustrador:
  Pilarín Bayés
 • ISBN:
  978-84-9846-756-7
 • Pàgines:
  240
 • Editorial Claret i Estrella Polar acullen una edició adaptada i il·lustrada per Pilarín Bayés amb l’assessorament d’experts biblistes i pedagogs especialitzats. Els episodis més emblemàtics de La Bíblia són explicats amb un llenguatge amè i proper als nens.

  Una visió única i nova d’aquest referent de la literatura, el llibre més universal i influent de la història. Una Bíblia interconfessional, que ajudarà a suscitar preguntes i diàleg.

  Segons Bayés, «La Bíblia de tots serà un llibre que hauria d’arribar a molts països» i afegeix que li fa «molta il·lusió perquè trobo que es tracta d’històries com les dels contes populars amb trets de la nostra manera de fer que ens lliga amb altres cultures d’Occident».

  Si hi ha algun dubte sobre si La Bíblia segueix sent un llibre llegit a l’actualitat, només cal veure aquestes dades: el llibre dels Rècords Guiness reconeix La Bíblia com el llibre més venut a tot el món. «S’ha estimat que entre el 1815 i el 1975 uns 2,5 mil milions de còpies de La Bíblia van ser impreses... Des de 1976, les vendes globals combinades de la versió anglesa actual... han superat els 118 milions de còpies»

 • Va néixer a Liédena (Navarra), el 1946, però actualment viu a Molins de Rei (Barcelona). És llicenciat en Filosofia i Lletres (Història). Després d'una breu etapa de tres anys dedicada a l'ensenyament, la seva vida laboral ha estat lliurada a les tasques editorials. Ha estat editor de textos escolars (12 anys) i de llibres infantils i juvenils (17 anys) i ha fet treballs d'edició i assessoria editorial com a freelance (6 anys).

  Ha escrit alguns articles i ofert conferències sobre llibres infantils, i ha dictat classes en cursos de postgrau de formació d'editors a la Universitat de Barcelona i a l'Autònoma. Ha participat a fires (a Frankfurt i Bologna més de vint-i-cinc vegades), congressos, trobades i altres iniciatives a Espanya i fora d'ella.

  Va crear i impulsar durant tres anys el Premi Europa de literatura juvenil, convocat conjuntament per quatre editorials de diferents països de la Unió Europea: Edicions B, HarperCollins, Arena Verlag i Editions de l’Amitié-Ragéot.

  Alguns dels seus llibres han estat traduïts al francès, a l'alemany, al japonès, al coreà, el turc i a totes les llengües d'Espanya.

Del mateix autor: