Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Intuïcions del cor

 • Autor:
  M. Teresa Quintana
 • ISBN:
  978-84-9846-698-0
 • Pàgines:
  158
 • Molts lectors opinen que aquests articles els serveixen d’autoajuda i reflexió. Hi trobareu sentiments profunds, plens de tendresa. No hi falten gotes d’humor.

  No tenen pretensions de ser textos difícils, sinó de ser a l’abast de qui vulgui acostar-s’hi, i d’entrar en el cor humà per deixar una petjada de pau i alegria.

  En aquest llibre trobareu petits articles de divulgació, pensats per arribar a molta gent. Els temes són molt variats i quotidians, vistos des d’un punt de vista personal i autobiogràfic, amb un denominador comú: la visió positiva del món, plena d’esperança, malgrat les dificultats constants que es presenten.

 • M. Teresa Quintana és nascuda a Arenys de Mar l’any 1944. Estudis primaris i secundaris al col·legi de la Presentació d’Arenys. Carrera a l’Institut del Teatre, i llicenciada en Filosofia i Lletres a la Universitat de Barcelona. Estades llargues a París, Dublín i Londres. Als anys seixanta pertanyia als grups de la Nova Cançó, component les seves pròpies cançons, que cantava i tocava amb la guitarra.

  Professora d’anglès durant vint anys a l’escola Isabel de Villena, de Barcelona. Després de les oposicions, va
  treballar vint anys a instituts públics d’ensenyament secundari. Es jubila a l’Institut Valldemossa. Casada i té dos fills. Actualment, per a la seva formació permanent, assisteix a cursos de diferents cosmovisions i espiritualitat en general.

  Ha publicat alguns articles a Arenys: a la revista Vida Parroquial, i a la revista laica L’ametlla d’Arenys, així com als Fulls Parroquials de la parròquia de Sant Ildefons de Barcelona i al de la d’Arenys de Mar, i en el bloc arenyautes.cat (http://arenyautes.cat/teresaquintana).

Del mateix autor: