Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Fit a fit amb Jesús

 • Autor:
  José Antonio Pagola Elorza, Juan Martín Velasco, Dolores Aleixandre
 • ISBN:
  978-84-9846-703-1
 • Pàgines:
  190
 • En referència a l’Any de la fe i per a la commemoració d’aquesta efemèride, tres dels més importants i significatius autors en el camp del pensament religiós i teològic espanyol i basc, ens presenten llurs reflexions a propòsit de la fe. Amb els ulls fits en Jesús, cadascú amb el seu estil i el seu geni particular, van desgranant aquells aspectes relatius a la fe cristiana que poden ajudar als lectors a personalitzar-la i a fer-la cada vegada més pròpia. Perquè d’això es tracta.

  Els diferents apartats per a la reflexió personal o en grup que acompanyen els textos ofereixen igualment diferents
  maneres de lectura del llibre i la possibilitat de poder-lo treballar.

 • José Antonio Pagola (Añorga, Guipúscoa, 1937) va cursar els seus estudis de teologia i ciències bíbliques a la Pontifícia Universitat Gregoriana i el Pontifici Institut Bíblic de Roma, i a l’École Biblique et Archéologique Française de Jerusalem. Ha estat vicari episcopal de la diòcesi de Sant Sebastià durant més de vint anys i director del Instituto de Teología y Pastoral d’aquesta ciutat. Desenvolupa una intensa tasca amb grups de creients i allunyats. Des de fa set anys es dedica exclusivament a investigar i a donar a conèixer la persona de Jesús. Autor de Jesús. Aproximació històrica; El camí obert per Jesús. Mateu; El camí obert per Jesús. Joan; El camí obert per Jesús. Lluc i Fit a fit amb Jesús.

 • Juan Martín Velasco (1934) és sacerdot i teòleg, professor de de fenomenologia d’història de la religió a la Universitat Pontifícia de Salamanca. Entre les seves obres destaquen Una interpretación personalista de la religión (1976) i Lenguaje científico, mítico y religioso (1980).

 • Dolores Aleixandre ha estat professora de Sagrada Escriptura a la Universidad Pontificia de Comillas (Madrid). Habitualment col·labora en les revistes Sal Terrae, Alandar i Vida Nueva. És autora de més d’una dotzena de llibres.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.