• Pobres pobres: 8 dies vivint al carrer

  Jaume Vives Vives
  186 pàgines

  El periodista Jaume Vives s’endinsa en el món de la pobresa vivint 8 dies al carrer. Aquesta obra, real i dura, en recull l’experiència.

  VEURE MÉS
 • ¡Ánimo!

  José María Alimbau Argila
  212 pàgines

  Una aportació necessària per a persones que es plantegen molts interrogants pel sol fet que no troben pau interior i la seva vida està mancada d’ànim.

  VEURE MÉS
 • Camins a través de la depressió

  Anselm Grün
  158 pàgines

  L'autor d'aquest llibre està convençut que la depressió és un repte espiritual i que el camí espiritual pot ajudar a tractar-la.

  VEURE MÉS
 • La setena direcció

  Maria Fradera Sospedra, Teresa Guardans Cambó
  102 pàgines

  «Conten els indis lakotes que quan Wakan Tanka havia disposat ja les sis direccions (l’Est, el Sud, l’Oest, el Nord, a dalt i a baix), s’adonà que li quedava per fixar la setena. Wakan Tanka sabia que la setena direcció era la més poderosa, la que co

  VEURE MÉS
 • Crida a l'amor

  Anthony de Mello
  118 pàgines

  Les «memòries» d'un místic que tingué el coratge de veure la realitat i que, en conseqüència, va viure ple de compassió i d'amor per tots els éssers i per totes les coses, i fruïa «amb tot i amb res».

  VEURE MÉS
 • El llibre de les respostes

  Anselm Grün
  194 pàgines

  Hi ha preguntes recurrents, que sempre es tornen a plantejar, ja des dels temps més antics. I són preguntes que ho qüestionen tot: Per què això m’ha tocat precisament a mi? Quina és la meva vàlua? Sóc realment lliure? En què encara puc confiar? Com s

  VEURE MÉS
 • L'Abbé Pierre parla als joves

  Abbé Pierre
  190 pàgines

  L’1 de febrer de 1954, Henri Grouès, anomenat Abbé Pierre, llançà la primera crida pública a la solidaritat en defensa dels més desafavorits. Aquesta invitació propicià la «insurrecció de la bondat» a París. Més de cinquanta anys després d’haver-se a

  VEURE MÉS
 • El cant de l'ocell

  Anthony de Mello
  206 pàgines

  A tothom agraden els contes. I són contes allò que el lector trobarà en aquest llibre. Contes budistes, cristians, zen, asideus, russos, xinesos, hindús; segons com es llegeixen, poden ocasionar un veritable creixement espiritual.

  VEURE MÉS