Política de qualitat

Comprar amb Claret és simple, ràpid i segur. Abans de formalitzar la comanda, assegureu-vos d’haver:
- revisat les dades de lliurament dels productes sol·licitats
- revisat la quantitat desitjada de cada producte
- llegit l’Avís Legal
Utilitzant aquesta pàgina web, l’usuari està conforme amb els termes d’ús de la mateixa. Si no hi esteu conformes, hauríeu de sortir del web de Claret.

Impost sobre les vendes

En el preu dels productes no queda reflectit l’IVA ja que aquest no s’inclou fins que es formalitza la comanda. El percentatge d’IVA és d’un 4% pels llibres i d’un 18% per la resta de productes.

Formalitzar la compra amb Editorial Claret

Actualment tenim dos mètodes de pagament per finalitzar la compra:
- Pagament amb targeta de crèdit (VISA, MASTERCARD)
- Transferència mitjançant Línia Oberta per a clients de La Caixa de Pensions de Barcelona
- Transferència Bancària des de qualsevol altre entitat bancària.

La compra es redirecciona a un servidor de pagament segur de La Caixa de Pensions de Barcelona.

Seguretat

Comprar de forma segura és importantíssim per a tots. Des de Claret, ens assegurem que les seves dades personals siguin confidencials. Quan comenci a fer una comanda, pot estar completament tranquil de que tots els passos que faci en el procés de la seva comprar són cent per cent segurs.

CODI ÈTIC. Claret, mitjançant el Segell de Garantia de Protecció de Dades Personals a Internet, s'adhereix al Codi Ètic de protecció de dades personals promogut per l'AECE (Associació Espanyola de Comerç Electrònic).

DADES SOL·LICITADES. Claret sol·licita al Visitant dades de caràcter obligatori i voluntari per tenir accés d'usuari al portal. Les Dades Obligatòries i Voluntàries estan vinculats al món professional del binomi Usuari / Empresa. Durant el procés de recollida de dades, l'usuari serà informat del caràcter obligatori o voluntari dels mateixos.

ÚS I ADMINISTRACIÓ DE DADES. Als efectes del que preveu la normativa espanyola i de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Claret informa a l'Usuari de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades.
Claret és l'únic administrador autoritzat del web, i de les dades i informació cedits i intercanviats per Clients i Proveïdors.
Les Dades Obligatòries tenen com a finalitat el manteniment de la relació contractual.
Les Dades Voluntàries tenen com a finalitat la personalització i orientació dels serveis a la tipologia de l'Usuari.
Únicament les dades agregades i despersonalitzades de l'activitat del portal són susceptibles de ser utilitzades per a millora del servei.

RESPONSABILITAT DE CLARET. Claret entén que les dades i la informació intercanviada per l'Usuari a través del Portal amb Tercers - Clients o Proveïdors o Claret - tenen caràcter d'Informació Confidencial.

- Claret, d'acord amb el que estableix el Reglament de Mesures de Seguretat dels fitxers automatitzats, aprovat pel Reial Decret 994/1999, de l'11 de juliol, es compromet explícitament a què la Informació Confidencial sigui mantinguda en secret, sense ser utilitzada per fins comercials o publicitaris, ni subministrada a terceres parts.

SEGURETAT. Als efectes del que preveu la normativa espanyola i de conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Claret ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades legalment requerits, i ha instal•lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades. Claret, ha instal•lat tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la presència de virus o altres elements lesius que poguessin danyar el sistema informàtic de l'Usuari.

Estoc i disponibilitat
Fem el possible per assegurar que sempre hi haurà estoc de tots els articles de la botiga. No obstant, de tant en tant hi hauran alguns productes que no estaran disponibles.
Si les existències d’un llibre o altre tipus de producte s’acaben i no podem aconseguir més, normalment retirarem el producte de la venda.
www.editorialclaret.cat es reserva el dret d’alterar sense notificació prèvia o avís els preus dels seus productes i condicions de venda