Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Ensenya'ns a pregar

 • Autor:
  Francesc Coll
 • ISBN:
  978-84-9846-420-7
 • Pàgines:
  38
 • Aquesta «Escola de pregària» vol ser una eina per a pares i educadors, per tal d’ajudar els nens a entrar en el món de la pregària a partir dels salms. Aquesta col·lecció consta de 5 llibrets que planteja temes que sovint els nens es fan. S’intenta reflexionar sobre aquests i es planteja una pregària, en funció de l’edat del vailet, per a ser comentada en companyia dels pares o els educadors.

 • Francesc Coll va néixer a Arenys de Mar (Maresme) el febrer de 1957. Traballa en el món de la sanitat i concretament a l'Hospital de Sant Jaume de Calella. És catequista des de molt jove, amb el propòsit de fer extensiu el Regne de Déu. Diplomat en Ciències Bíbliques. Director del programa de ràdio «El punt de l'interrogant» a Ràdio Arenys des de el 2002, www.elpuntdelinterrogant.cat. Creador del logotip català «Sóc de la ceba» www.socdelaceba.cat.

  Ha publicat els llibres «Paraules d'amor», «Si truques, t'obriré», «Un món nou, dia a dia», «El retaule de Santa Maria Assumpta d'Arenys de Mar, pas a pas», «Deixeu que els infants vinguin a mi», «Si no torneu a ser com els infants, no entrereu pas al Regne del cel», «El criat no és més important que el seu amo», «Heu entés tot això, feliços vosaltres si ho poseu en pràctica», «Qui acull els qui jo enviaré, m'acull a mi», i «Ensenya'ns a pregar».

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.