Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Introducció al Nou Testament

 • Autor:
  Rodolf Puigdollers Noblom
 • ISBN:
  978-84-9846-732-1
 • Pàgines:
  296
 • El Nou Testament és el conjunt d'escrits de les primeres comunitats cristianes, que han estat considerats per aquestes com a normatius. Per comprendre el tresor que suposen aquests 27 escrits -per a creients i per a nocreients- és de gran ajuda contemplar-los en el seu conjunt, posar-se les ulleres adequades a cada tipus d'escrit, deixar de banda els esquemes de la cultura del lector, aprendre el seu llenguatge, el significat dels seus simbolismes, el seu ambient d'origen, el sentit de la seva recopilació. En una paraula, cal apropar-se a l'experiència espiritual dels seus autors i dels seus lectors originals.

  Aquesta Introducció al Nou Testament -la primera publicada en català- desitja ser llegida de forma seguida- la seva brevetat ho facilita-, per aconseguir una visió de conjunt d'aquesta col·lecció de textos que ha marcat profundament tota la cultura occidental. Té en compte les postures majoritàries dels estudiosos, però presenta al mateix temps una interpretació nova i original.

 • Rodolf Puigdollers i Noblom (Barcelona, 1948), sacerdot escolapi, és doctor en teologia. Rector de dues parròquies i professor de Nou Testament. Ha publicat diversos llibres i articles sobre bíblia, espiritualitat, catequesi, art i història. En els últims anys ha publicat, entre altres títols, Qui es Jesús (2002), Dibuixant Déu (2005), Parla’m del cel (2006), Contes i paràboles de Jesús (2007), Avui és diumenge: l'eucaristia explicada (2007) i Pregàries per a no-creients (2007).

Del mateix autor: