Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Elaboració de projectes socials

 • Autor:
  Gisela Riberas Bargalló, Jesús Vilar , Pere Mora
 • ISBN:
  978-84-9846-775-8
 • Pàgines:
  196
 • El disseny de les accions socioeducatives és una temàtica complexa perquè representa la confluència de diferents disciplines (pedagògiques, psicològiques, sociològiques...) en el moment que es planteja desenvolupar accions de caràcter transformador. Es tracta d'un conjunt d'eines que han de servir per a donar ordre a les accions que es produeixen en un terreny sovint desordenat, complex, on conflueixen múltiples variables i problemàtiques. La voluntat que orienta aquest treball és la de donar pautes i criteris clars sobre com traduir les idees en accions avaluables, de manera que permetin veure l’impacte real que produeixen en una situació que s’ha volgut transformar. Cal tenir rigor, però a la vegada no s’ha de creure en la rigidesa. Al contrari, es tracta d’equilibrar l’anticipació que possibilita el disseny i la flexibilitat per adaptar-se amb creativitat a les condicions contextuals. El llibre s’organitza en dos grans blocs: en el primer es presenten els fonaments teòrics sobre l’elaboració de projectes socials. En el segon, es revisen de forma detallada les diferents fases i tasques del procés planificador.

 • Gisela Riberas Bargalló és Dra. en Psicologia, Habilitada com Educadora Social, Mediadora Familiar i en Resolució de Conflictes. Professora i Directora del Grau d’Educació Social de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL).

 • Jesús Vilar Martín és diplomat em magisteri i Dr. en Pedagogia. Professor de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL) i director de la revista «Educació social. Revista d’intervenció socioeducativa».

 • Pere Mora Ticó és Dr. en Geografia i Màster en Investigació Historiogràfica per la UAB. Vicedegà de Postgraus i Recerca de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL).

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.