Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Carta a la meva filla embarassada

 • Autor:
  Julia Argemí
 • ISBN:
  978-84-9846-990-5
 • Pàgines:
  0
 • Aquest llibre que tens a les teves mans és una carta real, no pas literària, escrita per l’autora a la seva filla gran. En aquesta carta, Julia Argemí condensa de manera autèntica, intel·ligent, contrastada i a cops punyent la seva experiència de maternitat, tot centrant-se en l’embaràs i en els primers anys de vida del fill.

  La seva aportació és fruit de la seva experiència personal (a París i a Barcelona), però també de l’observació de centenars de mares i pares, i de no poques lectures al respecte.

  Denuncia una perillosa tendència social a donar poca importància a l’atenció als fills, com si ells s’eduquessin tot sols, una tendència que fa que aquests fills esdevinguin a la llarga veritables tirans per als pares.

  Amb un to proper i càlid, reivindica el privilegi de ser pares com a oportunitat de donar el millor de nosaltres mateixos i de gaudir d’una de les experiències més gratificants, i alhora més senzilles, que pot tenir un ésser humà.

 • Julia Argemí (Barcelona, 1962), traductora jurada de francès, va estudiar Filologia a la UAB i a la Sorbona, París. Actualment cursa el Màster d’Estudis Hispànics a la Universitat Paul-Valéry, Montpellier. És autora de les
  següents traduccions: J. Sols, Quan la fe interpreta i transforma (Claret, 2003); J. Sols, Atrapats en la violència (Claret, 2009); M. Eliade, El sagrat i el profà (2012); M. Nebel, La categoría moral del pecado estructural (2011); Ph. Barbarin - L. Ferry, ¿Quin futur per al cristianisme? (2010); M. Balmary, El monje y la psicoanalista (2011); L. de Ahumada, Monjas (2011).

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.