Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • L'evangeli de cada diumenge i els infants

 • Autor:
  Frederic Bassó Ubach
 • ISBN:
  978-84-9846-760-4
 • Pàgines:
  224
 • Aquest llibre no va dirigit directament als infants, sinó als adults que es proposen ajudar els infants a copsar el missatge del text evangèlic de la missa de cada diumenge.

  Pensem especialment en els pares que preparen amb els fills petits la missa dominical. Pensem en els qui, durant la celebració, reuneixen els infants en un lloc especial i els ajuden a copsar el missatge evangèlic per mitjà d'una reflexió acomodada a ells.

  Pensem en tots els catequistes que, d'alguna manera, volen reflexionar amb els infants el text evangèlic del diumenge.

  El llibre ofereix unes notes que solament pretenen assenyalar el missatge fonamental de cada diumenge i la manera de proclamar-lo als infants.

  Aquests esquemes han estat llargament experimentats per pares i catequistes vinculats al Servei de Catequesi de la Fundació canònica «Formació Cristiana Permanent Mossèn Manuel Bonet».

  Aquest Servei ofereix també uns Quaderns per als infants corresponents a cada temps litúrgic.

 • Frederic Bassó va néixer a Cornellà el 1930. S’ordenà sacerdot el 1954. Va organitzar el Servei de Catequesi del Sector de Sant Gervasi el 1969. Es va secularitzar el 1977, però mai ha deixat la seva activitat al servei de l’Església. Va ser el primer director de la fundació canònica Formació Cristiana Permanent Mossèn Manuel Bonet (1987), i ha estat un notable divulgador dels conceptes que calia que els nois i noies de la catequesi aprenguessin. Ha publicat llibres de text de religió i ha creat material per a la catequesi infantil.