• Crida a l'amor

  Anthony de Mello
  118 pàgines

  Les «memòries» d'un místic que tingué el coratge de veure la realitat i que, en conseqüència, va viure ple de compassió i d'amor per tots els éssers i per totes les coses, i fruïa «amb tot i amb res».

  VEURE MÉS
 • L'Abbé Pierre parla als joves

  Abbé Pierre
  190 pàgines

  L’1 de febrer de 1954, Henri Grouès, anomenat Abbé Pierre, llançà la primera crida pública a la solidaritat en defensa dels més desafavorits. Aquesta invitació propicià la «insurrecció de la bondat» a París. Més de cinquanta anys després d’haver-se a

  VEURE MÉS
 • El cant de l'ocell

  Anthony de Mello
  206 pàgines

  A tothom agraden els contes. I són contes allò que el lector trobarà en aquest llibre. Contes budistes, cristians, zen, asideus, russos, xinesos, hindús; segons com es llegeixen, poden ocasionar un veritable creixement espiritual.

  VEURE MÉS
 • Moments de saviesa

  Anthony de Mello
  240 pàgines

  Un llibre d'anècdotes escrit no per a fer dormir sinó per a desvetllar: la Saviesa oriental en contraposició a la racionalitat occidental a l'hora d'afavorir el creixement de les persones.

  VEURE MÉS
 • La nostra realització personal

  Antoni Maria Casas Ferrer
  132 pàgines

  Aquestes pàgines ens descobreixen secrets bàsics de la vida. El que és, i el que no ha de ser, l'ésser humà. El que ha de fer, i el que ha d'evitar, per reeixir. Ens mostra el camí segur per esdevenir persona.

  VEURE MÉS
 • Uns moments per a l'absurd

  Anthony de Mello
  350 pàgines

  "L'home diu coses absurdes", va dir un visitant després de sentir parlar el Mestre. Un deixeble digué: "Tu també diries coses absurdes si haguessis d'expressar el que és Inefable". Quan el visitant ho va comentar al Mestre en pers

  VEURE MÉS